Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Как да пазаруваме

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни категории и списъци с избрани продукти – промоции, най-търсените, продукти на най-добра цена и др. Кликвайки върху снимката или заглавието на продукта, Вие ще отидете в неговата детайлната страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и да изпратите линк на свой приятел.

Всяка поръчка се осъществява от детайлната страница на съответния продукт.

  1. Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от www.b2b.sportdepot.bg, трябва да сте на детайлната страница на желания продукт и да направите своя избор във всяко едно от падащите менюта за цвят и размер, след което да натиснете бутона “КУПИ”.

Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху кошницата, намираща се в горния десен ъгъл на сайта (под търсачката), която се вижда от всяка една страница в сайта и е регистрирала броя на желаните от вас продукти. Така ще преминете последователно през четири стъпки за изпращане на поръчка.

Стъпка 1: Тук ще видите списък с желаните продукти, тяхната индивидуална цена/едрова цена към Вас и общата дължима сума на поръчката. Имате възможност да изберете повече от един брой от всеки продукт и след refresh общата дължима сума се преизчислява. При отказ за поръчка на някой от изброените продукти, можете да го извадите от списъка с бутон “изтрий” и така той няма да фигурира в действителната поръчка. В случай, че имате електронен ваучер, трябва да напишете кода му в съответното поле и да го приложите, за да ви се приспадне от сумата. Тук ще намерите информация за приблизителна цена на доставката, след като преминете през стъпки 3 и 4 и зададете адрес за доставка и начин на плащане. За да продължите и да преминете към Стъпка 2, натиснете бутон “към стъпка 2”.

Стъпка 2: Тук е мястото, в което се попълват Вашите данни, необходими за осъществяване на доставката. Ако имате регистрация в нашия сайт, няма да се наложи да полълвате всеки път вашите данни. Ако към този момент сте влезли в потребителският си профил е необходимо само да изберете или въведете данните за адреса. Ако нямате направена регистрация в сайта първо трябва да се регистрирате, за да преминете към въвеждането на адресните данни, имена и телефон за доставката. В тази стъпка може да добавяте нови адреси за доставка. След въвеждане в базата на нов адрес, трябва да активирате този, на който искате да доставим поръчката със синята точка в долния десен ъгъл. Имате възможност да се върнете в стъпка 1 и да редактирате отново продуктите си. След уточняване на адреса за доставка, натиснете бутон “ към стъпка 3”.

Стъпка 3: Това е стъпкaта, в която може да изберете начина на плащане на желаните от Вас стоки. Ако предпочетете плащане с наложен платеж, Вие ще заплатите цената на стоката и крайната сума за доставка, определена от куриерската фирма, при получаването на пратката на служителя, който Ви я доставя.

Ако изберете плащане по електронен път, Вие ще заплатите цената на поръчаните стоки, а окончателните транспортни разходи, ще дължите на куриера при получаване на стоката.
В случаите, в които доставката е за сметка на Спорт Депо АД, няма да Ви бъдат приспадани съответните суми.
Тук можете да се върнете в стъпка 1 – редакция на продукти за да видите приблизителната сума за доставка, изчислена от калкулатора на Спиди. След като сте готови с избора си, преминете „към стъпка 4”

Стъпка 4: Тук имате възможност отново да прегледате Вашата поръчка и да нанесете корекции, там където Ви е необходимо. След като сте готови натиснете бутон „ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА”.

След като направите успешна заявка ще получите известие за потвърждение на елетронната си поща, където трябва да последвате изпратения Ви линк. Статуса на поръчката си може да следите по всяко време в личния си профил.
Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработват спрямо указаните по-долу срокове.
При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на: [email protected] или на тел. 02 401 65 01

При заплащане с карта:
Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ЦКБ), където въвеждате данните на вашата карта
Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

 

Благодарим Ви, че избрахте Спорт Депо!